לקראת ניתוח היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/11/2013 | 22:28 | מאת: ניצה

אני אמורה לעשות בזמן הקרוב ניתוח של היסטרוסקופיה.בינתיים אני לא מרגישה טוב,סובלת מהזעות רבות בגוף וחולשה.היתה לי שפעת לפני כשלושה שבועות בינתיים התופעות של חולשה והזעות נמשכת ויש לי חשש שאולי זה קשור למצב הורמונלי מסויים כתוצאה מהפוליפ ברחם.האם יש מצב שיש אכן קשר? בתודה מראש,ניצה.

שלום לך לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל הפרטים בת כמה את מה הן בעיות הבריאות מהן את סובלת מה הסיבה לניתוח היסטרוסקופי מה הסביה לכלל תלונותייך ועוד יש לברר נושאים אלו טרם הניתוח אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה