עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/11/2013 | 10:13 | מאת: שושה

ד"ר סוריאנו שלום רב, לפני שנתיים עברתי היסטרוסקופיה בשל ציסטות על השחלה, נמצא שהציסטות אנדומטריליות הן הוסרו אך החצוצרות נפגעו ולכן עברתי טיפול הפריה. בטיפול השני נקלטתי עם שלישיה שדוללה לשניים ועברתי לידה מוקדמת עם ניתוח קיסרי בשבוע 26 (לצערי הילדים לא שרדו) עכשיו התחלנו טיפולים שוב והיו 3 הפלות (גרידה אחת) לאחריה עשיתי היסטרוסקופיה והתבררו שיש הדבקויות שהוסרו. האם לדעתך צריך ניתוח נוסף. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לעזור לי? אני אודה לך מאד על תשובתך.

שלום לך הנושא חשוב מידי ומשמעותי מידי מלנסות ולענות במסגרת הפורום ללא היכרות מלאה ומקיפה את זקוקה למומחה בתחום שיכיר את כלל התלונות הממצאים את דוח הניתוח את הממצאים בבדיקה ועוד לשן קביעת המשך טיפול אשמח מאד לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה