הסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/10/2013 | 13:06 | מאת: א

שלום אני צריכה לעבור הסטרוסקופיה ניתוחית להפרדה ופתיחת הדבקוית שנוצרו אחרי גרידה שעברתי לפני חצי שנה.זה היה הריון ראשון שלא התפתח בגיל 11 שבועות. אין לי ילדים ואני בת 41. אנא תשובות לכל השאלות. 1. כמה זמן צריך לחכות אחרי הניתוח כדי לנסות שוב להרות? אני עוברת טיפולי הפריה ומאוד בלחץ. 2. הרירית שלי נפגעה כתוצאה מהגרידה והיא דקה, האם בעקבות ניתוח הסטרוסקופיה ניתוחית הרירית עלולה להפגע ולהפוך דקה יותר? 2.אלו סיכונים עלולים להיות כתוצאה מפעולת הניתוח? האם עצם הפעולה הזאת עלולה לגרום לעוד יותר הדבקויות? בתודה מראש.

לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך, עם כלל הממצאים שאלותייך חשובות ודורשות תשובה מקצועית

21/11/2013 | 11:40 | מאת: נופר

בבקשה דוקטור ענה לשאלתה של א אפילו באופן כללי בתי עם אותה בעייה עומדת לפני היטרוסקופיה ניתוחית גם כן האם הליך זה עלול לגרום בעתיד לעוד הידבקויות? בדיוק המיקרה של א תודה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה