כאבים בשחלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/09/2013 | 18:21 | מאת: בת 17

אני בת 17 עוד חודשיים ויש לי כאבים נוראיים בשחלות. אני חייבת לציין שמעולם לא קיימת יחסי מין או כל אקט מיני. בתקופה האחרונה יש לי כאבים נוראיים אני מרגישה כמו דקירות באזור השחלה השמאלית וכשאני עושה פעילות גופנית או סתם רוקדת במסיבה הכאבים מגיעים ואני חייבת לעצור את אותה הפעילות, בנוסף לכך גם ללא פעילות זה בא והולך.

29/09/2013 | 07:24 | מאת: בת 17

ורציתי גם לציין שהמחזור שלי ממש לא סדיר אני מקבלת חודש כן חודש לא ובתאריכים שונים פעם בהתחלה פעם בסוף

לא ניתן לייעץ ללא בדיקה והכירו עם תלונותייך הבדיקה הינה בדיקת אולטראסאונד בטני אשר מדגים את הרחם והשחלות ועדוי לסייע במיקום הכאבים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה