ניתוח אפנדציט

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/09/2013 | 19:14 | מאת: טל

שלום רב, לפני חודש וחצי עשיתי ניתוח אפנדיצט בשיטה לפרוסקופיה. הניתוח עבר בסדר. לאחר כשבועיים היו לי מעין כאבים בבטן התחתונה איפה שהיה התוספתן עשו לי us ולא ראו סיבה לכאב. עכשיו בערך כיומיים יש לי שם כאבים לא כל כך חזקים אבל בהחלט מציק השאלה האם זה נורמאלי שיש עדיין כאבים? האם מצריך בדיקה דחופה? תודה רבה.

אין זנ מנושאי הפורום מומלץ להתייעץ עם רופאך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה