ציסטה עם מחיצות בשחלה ימנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/08/2013 | 22:46 | מאת: אוריתה

בבדיקת דופלר אגן התגלתה ציסטה עם מחיצות בשחלה ימנית בגודל 33 ממ על 64 מ"מ. מבנה ציסטי צלול,רקמת רחם תקינה, רירית רחם בעובי 7 מ"מ . מה זה אומר שהרירית עבה? הרופא המליץ על לפרסקופיה. האם הניתוח בהרדמה מלאה ?האם ההחלמה ארוכה? תןדה אוריתה.

על מנת לקבל מידע נוסף על לפרוסקופיה בכלל וכריתת ציסטה בפרט אנא כנסי לאתר http://www.4-women.co.il/ אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה