היסטרוסקופיה ואגיסטן מתנגש?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/08/2013 | 20:35 | מאת: מיכל

בעוד יומיים אני אמורה לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית ( לאחר שעברתי ניתוחית). סיימתי מחזור ומגרד לי בטירוף. מותר לשים נרות אגיסטן 3 לילות החל מהיום??? או שזה עלול להפריע להיסטרוסקופיה? החשש שלי שזה יפריע לפעולה או יגרום לזיהום??? זקוקה לתשובה כמה שיותר מהר, לא יכולה לסבול יותר....

כדאי להבדק לפני התחל טיפוטל כולל נטילת תרביות לא מומלץ לבצע היסטרוסקופיה כאשר יש חשד לזיהום

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה