לחץ בכליות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

31/07/2013 | 02:42 | מאת: חן

היום הרגשתי לחץ גדול בגב ועליתי למיון והרופא אומר שיש קצת לחץ בכליה הימנית ... האם זה מסוכן? יכול להחמיר? ולפני יומיים התנפחו לי קצת הרגליים כנראה בצקות ... זה שייך? זה מסוכן בכלל? תודה רבה הריון ראשון שבוע 22 4

מומלץ לפנות לרופאך והוא יעריך את מצבך וימליץ את המלצותיו לאחר בדיקה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה