האם כתוצאה מההיסטרוסקופיה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/02/2013 | 16:23 | מאת: mikey

שלום, לפני חודש עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת ממצא מצוואר הרחם, באותו יום של הניתוח ולמחרת היה לי ממש מעט דימום לפני שבועיים וחצי קיבלתי מחזור היומיים הראשונים היו עם דימום, ואחרי זה יומיים עם הפרשות חומות של סוף מחזור זה הסתיים ואז אחרי יומיים נקיים פתאום התחילו לי הפרשות שחורות מעטות העניין הוא שההפרשות האלה הן רק בפנים, בניגוב לא יוצא כלום השאלה שלי היא האם זה נורמלי במחזור הראשון אחרי היסטרוסקופיה? האם זה נובע מההיסטרוסקופיה? זה אף פעם לא היה לי תודה

שלום לך כדאי להיוועץ עם רופאך או עם המנתח המכיר אותך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה