צילום רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

30/09/2002 | 15:52 | מאת: דנה

שלום לרופא, אני בת 36 מנסה להרות מזה 5 חודשים ללא הצלחה יש לי תור לצילום רחם והייתי רוצה לדעתהיכן אני יכולה לבצע אותו עם הרדמה מקומית???? יש דבר כזה יש לי סף כאב מאד נמוך. תודה

שלום לך, ניתן לבצע צילום רחם עם הרדמה מקומית דבר שמפחית כמובן את אי הנוחות. ניתן לבצע זאת בעזרת ספריי לידוקאין על הצוואר או ע"י הזרקה ישירה לצוואר. במרבית המקומות המבצעים צילום רחם ניתן לבקש זאת. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה