פצע

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

31/10/2012 | 22:14 | מאת: לי

היי, לפני כחצי שנה בערך היה לי מין פצע אקנה כזה על השפתיים העליונות של איבר המין. עם הזמן הוא עבר אבל עדיין מאז נשאר לי באותו מקום של הפצע מן ג'ולה כזו מתחת לאור, לא משהו שאפשר "לפוצץ" כמו החצ'קון שהיה לפניו. הג'ולה הזו ממש מלחיצה אותי, הלכתי לרופא נשים ונאמר לי כי זה פשוט שאריות של דלקת שנשארה שם. זה מסוכן? איך נפטרים מזה? תודה

יש לפנות למרפאה ייעודית ולבצע הערכה לעתים יש צורך בשליחת תרבית, או בדיקות סרולוגיות לקביעת הגורם

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה