היסטרסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

20/09/2012 | 23:54 | מאת: אני

אני בת 24 לאחר הפלות רבות וגרידות נמצא בהיסטרו' כי הרירית מעובה מאד עד שחלל הרחחם לא נראה כלל. הומלץ לי להסיר את הרירית.ברצוני לשאול האם ניתוח כזה פוגע בפריון?מה גורם לריירת להתעבות ככה? יש לציין -לאחר ההפלה האחרונה הדימום התקצר מ-6-7 ימים מלאים ל-3-4 ימים דימום חלש.

אני מציע לך לפנות למומחה בתחום ההיסטרוסקופיה אשר יבצע הערכה חוזרת לפני החלטה על כל התערבות, כל פעוחלה בוודאי במצבך עלולה לגרות לנזק

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה