דימומים לאחר ניתוח רחם.

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/08/2012 | 08:34 | מאת: מיכל

עברתי ניתוח להוצאת רחם וצוואר הרחם בלפרוסקופיה לפני שבוע. יש לציין שהחתכים התרפאו יפה והכאבים החזקים פחתו. אודה לך אם תוכל לענות לי על מס' שאלות: 1. יש לי הרגשת נפיחות -כמו בלון בבטן - מה הסיבה? 2. מהיום השישי לאחר הניתוח התחיל דימום מהנרתיק המצריך החלפת תחבושת פעמיים ביום. הרופא בדק ואמר שהדימום הוא מכיפת הנרתיק, וזה יכול לקחת מס' שבועות- מה דעתך האם זו תופעה שכיחה לאחר ניתוח כזה? 3. מכיוון שהשחלות נשארו - האם ארגיש כאבי ביוץ, מחזור, כל חודש- רק בלי דימום???? חשבתי שנפתרתי מכל הסיפור... תודה רבה.

אנא הפני שאלות אלו לרופאך/ המנתח אשר מכיר אותתך היטב את תלונותייך את הממצאים במהלך ולאחר הניתוח

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה