דימומים חזקים דחוף!

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/07/2012 | 20:42 | מאת: רויטל

שלום ד"ר, אני בת 44 + שני ילדים. לפני כ-5 שנים, עברתי אצלך ניתוח אנדומטריוזיס בהצלחה. אבל כעבור חודשיים המצב החמיר יותר ולדברך היה כדאי לעבור טיפול הפרייה בכדי להכנס להריון אבל הטיפול לא הצליח. יש לי בעיה פרוטאין S נמוך ואני לא יכולה לקבל שום טיפול הורמנלי אחר לעצירת הדימומים. בזמן מחזור אני מדממת דימום רב עם גושים גדולים במשך יומיים ולפעמיים גם שלוש, המוגלובין שלי מאד נמוך ואני מוטשת חלשה ולא יכולה לקום מהמיטה, מה עלי לעשות? חוץ מלהוריד את הרחם. תודה רבה!

26/07/2012 | 18:16 | מאת: דר סוריאנו

שלום לך ללא ספק מצבך דורש התייחסות אשמח לסייע אך לא אוכל ללא היכרות עימך עם תלונותייך הממצאים בבדיקה והצגת כלל האלטרנטיבות לטיפול ישנן כמובן אלטרנטיבות לכריתת רחם ושאח להציג לך אותן

26/07/2012 | 20:14 | מאת: רויטל

אני בת 44 עדיין צעירה בשביל כריתת רחם. מה אלטרנטיבות המוצעות היום מלבד כריתת רחם. תודה רויטל

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה