דלקת באגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

16/05/2012 | 03:24 | מאת: נטליה

אני בת 31 בריאה בד"כ. לפני שבוע עברתי הפלה ספונטנית בשבוע 14 עם גרידה. לפני ההפלה היה לי חום עד 38.7 , ללא עליה בתאי דם לבנים. לאחר הגרידה קיבלתי ל24 שעות טיפול אנטיביוטי דרך הוריד - גרמיצין , פנבריטין , פלאז'יל. תרביות דם , שתן ומחלל הרחם היו שליליות. לאחר השיחרור קיבלתי 5 ימים אוגמנטין , תוך כדי הטיפול בו הופיעו לי כאבים בבתן תחתונה . רופא נשים בקופת חולים התחיל טיפול בטריביד , דוקסילין , פלאז'יל. יש לי CRP 6.5 , אין עליה בתאי דם לבנים , אין חום ואין הפרשה מוגלתית מהנרתיק. הכאבים פחתו ממש במעט. האם הטיפול שאני מקבלת הינו מספיק לי. אני מפחדת מהסיבוכים וסובלת מהכאבים

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך, עולה הרושם שהטיפול מיטבי את מתאוששת ואינך סובלת מתלונות כלשהן ישנם השוקלים לתת טיפול הורמנלי לשם שיגשוג הרירית ולעיתים יש מקום בהמשך לביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה