הריון + פוליפ בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/09/2002 | 12:46 | מאת: לי

שלום, בת 33 שבוע 12 הריון ראשון. בשבוע התשיעי התגלה בעקבות דימום קל פוליפ בצוואר הרחם. PUP הראה שהפוליפ שפיר אך מצביע על דלקת. 1. מה הסיכון בהוצאת פוליפ במהלך הריון? 2. מתי הכי כדאי להוציא את הפוליפ? בתודה מראש, ל

30/09/2002 | 14:30 | מאת: לי

שוב שלום, היוםם התבשרתי שבעקבות הגידול המהיר של הפוליפ (הורמונים אני מניחה) רצוי להוציאו בהקדם. קבענו ליום חמישי. האפ כדא לקבל עצה שניה (second opinion)? ההריון מתקדם מצוין (למעט הפוליפ)... שוב תודה, ל

שלום לך, יתכן ואין מנוס מכריתתו, אך לעיתים קרובות מומחה למחלות צוואר רחם אשר מבצע בדיקה בהגדלה (קולפוסקופיה) יכול לייעץ לך מה מידת הדחיפות והאם ניתן לדחות את הפעולה. כדאי להתייעץ.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה