בטן נפוחה שבוע אחרי ניתוח לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/03/2011 | 17:49 | מאת: קורל

שלום, אני בת 22, לפני שבוע עברתי לפרוסקופיה להוצאת ציסטה דרמואידית מאז הבטן שלי ממש נפוחה.. רציתי לדעת האם זה טבעי אחרי הניתוח? תודה

יש לפנות להערכה דחופה וליצור קשר עם רופאך לאחר לפרוסקופיה אמורה להיות הטבה מיום ליום באם את סובלת מכאבים יש לפנות לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה