הריון -אולי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/09/2002 | 15:56 | מאת: ליאת

לדר שלום אני לא יודעת עים אני בפורום הנכון שאלתי היא כזאת העים יתכן הורמון של הריון בגוף לאחר גרידה עים כן כמה זמן [לאחר הגרידה עשו לי us ואמרו לי שהרחם נקי ] עשיתי בדיקת שתן ביום חמישי תוצאה שלילית היסתכלתי על בהדיקה ביום שישי היו שני קווים מה זה יכול להיות גרידה ב13-8 לא קיבלתי מחזור מאז הגרידה עים אכן אני בהריון זה לא מסוכן להיכנס ללא קבלת מחזור תודה שהיה לך שבוע טוב

29/09/2002 | 19:42 | מאת: הילה

ליאת שלום מנסיוני הדומה, אוכל להגיד לך כי על מנת לדעת בודאות אם את בהריון עליך לעשות בדיקת דם. רק באמצעות בדיקת דם ניתן לדעת מהי רמת הורמון ההריון בגוף. לפי מה שהרופא שלי אמר לי, במידה ורמת ההרומון נמוכה - אלו הן שאריות מההריון הקודם, במידה והיא גבוהה כנראה שמדובר בהריון חדש. בכל מקרה, מהידע שלי, דעות הרופאים לגבי כניסה להריון לפני קבלת מחזור משתנות: יש הממליצים להמתין מחזור אחד, ויש שממליצים להמתין אפילו שני מחזורים, אולם ידוע על הריונות רבים ללא המתנה כלל שהיו מוצלחים כך שאי אפשר לדעת. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה. הילה

29/09/2002 | 21:50 | מאת: ליאת

הילה שלום מחר אני יעשה בדיקת דם אני מאוד מפחדת מהתוצאה מיצד אחד אני רוצה שהיה חיובי מצד שני אני מעדיפה שלא את ניכנסת להריון ללא מחזור?עים כן ההריון היצליח ? תודה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה