דימום בשחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/04/2009 | 19:54 | מאת: אורית

התעוררתי הבוקר עם כאבים חזקים מאד בשחלה הימנית בבדיקת אולטרא סאונד נצפה דימום בשחלה הימנית של הגופיף הצהוב כמה שאלות - מה ההבדל בין ציסטה של הגופיף הצהוב לבין דימום? האם מצב זה "טבעי" ועובר מעצמו או שדורש התערבות כלשהיא? למה זה קורה? האם המשמעות היא שהביוץ התרחש אתמול? תודה רבה מאד

דימום מהגופיף הצהוב מתרחש ביום 22 ולא מייד לאחר הביוץ בד"כ לעיתים הדימום מוגבר גורם לחולשה וירידה בהמוגלובין ודורש התערבות יש לברר האם את סובלת מבעיות קרישה יש לברר שאכן הסיבה לכאבייך היא נוכחות הגופיף הצהוב ולא סיבה אחרת ולכן יש לבצע בדיקת אולטראסאונד חוזרת מייד לאחר הווסת הבאה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה