שחלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/02/2003 | 11:12 | מאת: מיכל

שלום אני סובלת מכאב בצד שמאל (בטן תחתונה) ולאחר אולטראסאונד אגן קטן נמצא זקיק 14 מ"מ בשחלה השמאלית האם לפי בדיקה זו ניתן לדעת בוודאות שזה זקיק ולא ציסטה? יש בדיקה נוספת שניתן לעשות לאבחן את הכאב? תודה רבה

שלום לך, זקיק סגודל 14 מ"מ הינו זקיק ולא ציסטה. ישנן סיבות רבות לכאב בבטן תחתונה מלבד הימצאות ציסטה שחלתית. היכרות מעמיקה עימך, עם תלונותייך יחד עם הבדיקה הגינקולוגית תכוון לסיבה הסבירה ביותר.

11/02/2003 | 18:23 | מאת: אורנה

ציסטה בשחלה עברה סרטן בשד האם אני צריכה לעבור ניתוח

11/02/2003 | 18:25 | מאת: אורנה

ציסטה בשחלה עברה סרטן בשד האם אני צריכה לעבור ניתוח

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה