הסתיידות - דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/09/2002 | 00:18 | מאת: רוצה להיות M

שלום ד"ר, היום באולטראסאונד הרופאה אמרה לי שיש לי הסתיידות. שזה כלום ולא להתרגש מזה. האם זה נכון? ומה זה בכלל? תודה מראש

שלום אנא הוסיפי פרטים מלאים לגביך ולגבי בדיקת האולטראסאונד ואנסה לעזור.

28/09/2002 | 13:12 | מאת: רוצה להיות M

אני בת 27, בעלת שחלות פוליציסטיות. אני כרגע ללא טיפול ובאתי רק לראות אם יש ביוץ ספונטני. במהלך האולטראסאונד שנראה תקין לחלוטין, הרופאה אמרה לי שיש לי הסתיידות (אני חושבת שזה היה באיזור מעל הרירית או ליד?). האם התופעה מוכרת? אני שנתיים בטיפולים ואף פעם לא ציינו את זה בפני. האם זאת תופעה מולדת או שפתאום יש את זה וזהו? מה ההשלכות של זה והאם יש צורך בטיפול לתופעה? תודה מראש ומצטערת על ריבוי השאלות........

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה