שאלה דחופה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

29/01/2003 | 10:29 | מאת: שרית+

שלום. לאחרונה ביצעתי בדיקת פאפ. הבדיקה כאבה לי כאבי תופת, ובסיומה דיממתי. אני חוששת שמה איבדתי את בתולי, האם יכול להיות? הבנתי שלבתולות לא עושים בדיקות גניקולוגיות, אך אף על פי כן כן נבדקתי, וזה מה שקרה במהלך הבדיקה. אשמח לקבל תשובה, שרית+.

לא נהוג לבצע בדיקת פאפ לנשים אשר אינן מקיימות יחסים. לא ברור על פי מכתבך מדוע הוחלט על בדיקה זו. במידה ונבדקת בדיקה פנימית כואבת ובסיומה דיממת יש חשש לפגיעה בקרום הבתולים.

30/01/2003 | 10:21 | מאת: שרית+

תודה רבה על תגובתך, אני בת 28 ועקב פטרית קנדידה חוזרת ונשנית הוא החליט לבצע בדיקת פאפ. לא יידעתי אותי כי אני עדיין בתולה, והוא גם לא שאל אותי, ולכן ייתכן שחשב כי אני מקיימת יחסים. כשכתב "פגיעה בקרום הבתולין", יתכן שהוא פשוט כבר לא קיים יותר?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה