אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/09/2002 | 21:09 | מאת: הדר***

האם יש סיכוי שהידבקויות יחזרו על עצמן, ואם כן - תוך כמה זמן? לא קיבלתי שום כדורים לתמיכה ברירית, האם זה מקובל?

הדר שלום, הפרטים שמסרת מועטים ומצומצמים מכדי לענות באופן פרטני, יחד עם זאת באם כמות הדימום לפני הניתוח היתה תקינה, וחלל הרחם בגמר הניתוח תקין הסיכוי להופעת הידבקויות קטנה. ישנן גישות שונות לגבי הצורך במתן טיפול אסטרוגני לאחר הניתוח והוא מומלץ בעיקר במצבים היותר קשים.

28/09/2002 | 01:05 | מאת: הדר***

אכן, לפני ה"גילוי" של ההידבקות הוסת היתה סדירה, כמו כן כמות הדימום בה (אם לכך התכוונת). כמובן שאשאל את הרופא האישי שלי, אבל שמחתי לקבל תשובה נוספת. שיהיה לך שבוע נעים.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה