צילום רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/01/2003 | 07:16 | מאת: איה

שלום, אני כתבתי כבר בעבר בקשר לכאבים לאחר 2 ניתוחים שהחשש הם הדבקויות לאחר הניתוחים, אתמול בוצע לי צילום רחם, התוצאה: חלל רחם קשתי ו פיזור משני הצדדים, האם זה אומר שהכל בסדר? בזמן ולאחר הצילום היו לי כאבים שדומים לכאבים שיש לי בעיקר בביוץ (שמקרינים לי לרגל), מה זה אומר? האם הבדיקה תקינה? זה אומר שאין לי הדבקויות? תודה

על פי תאורך מדובר בבדיקה תקינה. הבדיקה המיטבית לשלילת הידבקויות תוך רחמיות הינה היסטרוסקופיה אבחנתית. לעיתים קרובות בדיקת צילום הרחם גורמת לכאבים מסוג זה שתארת.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה