בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

24/12/2002 | 10:36 | מאת: ליאת

ידוע לי שבדיקת פאפ עורכים פעם בשנה. אם רופא מקדים ומחליט פתאום כעבור חצי שנה לעשות פאפ עקב אקטרופיון מדמם במצב של מספר שנים וכל הזמן הפאפ של פעם בשנה הוא תקין. מה יכולות להיות הסיבות שרופא מחליט כעבור חצי שנה לעשות בדיקת פאפ למרות שהיא תקינה .אבקש תשובה כינה לפי הניסיון הרב שיש לך? תודה רבה - ליאת.

ליאת שלום כפי שכבר ציינתי התשובה נמצאת בידו של הרופא שהחליט להקדים את הבדיקה. כאשר יש צורך בהערכה נוספת הבדיקה המומלצת אינה פאפ חוזר אלא קולפוסקופיה. מקוה שסייעתי

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה