בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/12/2002 | 16:29 | מאת: ליאת

הנני כבת 48 , כל שנה אני מקפידה לעשות בדיקת פאפ (לפי בקשת רופא הנשים שלי) והתוצאה שלילית, בגלל אקטרופיון מדמם מצוואר הרחם. הפעם שעשיתי פאפ הוא אמר שהתשובה בסדר והוא ביקש שאחזור שוב על הפאפ בעוד חצי שנה. מדוע הקדים בחצי שנה, תמיד אני עושה פעם בשנה? כל כמה זמן רופא צריך לעשות בדיקת פאפ למרות שכל הזמן התשובה תקינה? (שכחתי פשוט לשאול אותי מדוע הקדים בחצי שנה) . אשמח לקבל מענה.תודה - ליאת. לציין, שאני מרגישה מעולה, בלי כאבי בטן, אולטרסאונד תקין, ואני בגיל הבלות (לפי בדיקת הדם והאולטרסאונד..)

נראה לי שפשוט יותר לפנות לרופא ולשאול אותו מדוע החליט להקדים את הבדיקה.....

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה