קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

06/12/2002 | 11:00 | מאת: נעה

שלום, לאחר ביצוע בדיקת פאפ שיצאה תקינה הופנתי לבדיקת קולפוסקופיה? באיזו בדיקה מדובר?האם תשובותיה ניתנות במקום? תודה מראש

06/12/2002 | 22:57 | מאת: ממרחקים

כדאי לך להפנות השאלה לפורום גניקולוגיה.תקבלי תגובה מהירה.

קולפוסקופיה הינה בדיקה פשוטה ומהירה אשר במהלכה מסתכל הבודק על הצוואר בעזרת משקפת המגדילה את התמונה ובעזרתה ניתן להבחין בפרטים. בעזרת צביעה מיוחדת של הצוואר ניתן להדגיש הבדלים בין רקמה תקינה לזו אשר אינה תקינה וניתן לקחת ביופסיה מאזורים חשודים. ניתן לקבל תשובה במקום על מבנה הצוואר וכאשר נלקחת דגימה (ביופסיה) יש להמתין לתשובה פתולוגית. בהצלחה

07/12/2002 | 09:44 | מאת: נעה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה