מיומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/12/2002 | 07:11 | מאת: bea

אני בת 54 יש לי מס' מיומות בגדלים שונים הגדול הינו 42 מ"מ לא סובלת מדימומים מה שכן אני סובלת לאחרונה מבטן נפוחה ומגזים האם יש קשר? תודה

שלום לך, לא פרטת מהו גודלו הכללי של הרחם בכמה שרירנים מדובר וכ'. באם הרחם כולו גדל באופן ניכר כתוצאה מגדילת השרירנים תחושי תפיחות בטן בדומה לאשה בהריון בעת גדילת הרחם. רחם אשר מוגדל מעבר לגודל מקביל של רחם בגודל 14-15 שב' הריון יכול לגרום לאי נוחות, הפרעות במע' בעיכול בהתאם למיקום השרירנים.

08/12/2002 | 07:11 | מאת: bea

תודה בהמשך נשלחתי ל tvs flow מה ההבדל בין זה לאןלטרא סאונד רגיל תודה שוב

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה