ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/09/2002 | 10:02 | מאת: ר

בוקר טוב! אני לאחר 2 טיפולים איקוקלמין 5 זקיקים גדולים יותר מ-27 מ"מ מה שכנראה גרם לי ציסטה בגודל 36 מ"מ איך נפטרים מהציסטה והאם היא פוגעת בסיכויים להיכנס להריון?

הציסטה תעלם ללא טיפול, באם לא תהרי במחזור הנוכחי תאלצי להמתין עד לאחר העלמותה לפני התחלת מחזור טיפול נוסף. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה