irregular periods

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/12/2002 | 16:28 | מאת: danielle

Dr Soriano I am 37 years old, I have 3 children my period was regular until 7 months ago it was delayed for 14 days , in the doctors check she found a small (0.26 m"m) prisistent cycst in the right ovary since then the periods were regular every 25-30 days last month the period was delayed for 18 day and the nest period was after 13 days My questions are: Is this irrgular periods are deu to the cyst or is it because of my age What can be done about it thank you

שלום לך, נשים אשר סובלות מדימום לא סדיר צריכות לעבור בירור הכולל בירור מה מקור הדימום (הפרעה הורמונלית?, מקור צווארי- כולל פאפ ואולטראסונד וגינלי לעיתים גם קולפוסקופיה או מקור רחמי לעיתים יש צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית). ללא קשר לכך יש לעקוב אחר הממצא השחלתי אשר בד"כ אינו קשור לסימפטומים שתארת. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה