דימום

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

28/11/2002 | 18:50 | מאת: ימית

לד"ר שלום וברכה! אני בת 24 ועוברת טיפולי פוריות כדי להכנס להריון. משום מה בחודש שאני לוקחת תרופות. לפני הווסת הבאה, יש לי בערך חמישה ימים שבהם יש לי קצת דימום. לא הרבה דימום אלא קצת דם שמעורב עם ריר לבן שיש בימים הרגילים. מדוע זה מופיע רק לאחר טיפול? ומדוע זה מופיע? תודה רבה מראש ימית

שלום לך, אנא הפני שאלתך לפורום פריון העוסק בנושאים אלו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה