היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

22/09/2002 | 11:57 | מאת: עדי

שלום, לאחר שלוש הפלות עקב אי התפתחות של העובר בשבועות מוקדמים, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית (בשל גרידה לא מלאה). לאחר הניתוח ניתנו לי הורמונים על מנת להבטיח צמיחה של רירית הרחם למשך 3 שבועות. יצויין, כי בהיסטרוסקופיה אבחנתית נמצא כי מבנה הרחם תקין. מתי ניתן לנסות להרות שוב? האם רצוי להמתין ליותר ממחזור אחד? האם יש להמשיך ולקחת הורמונים למשך תקופה ממושכת יותר מחודש? בברכה

שלום, במידה והדימום הווסתי בכמות תקינה ועובי הרירית ביום 11-12 תקין כפי שקורה בד"כ אין צורך במתן הורמונים למשך זמן ארוך יותר. ניתן לנסות ולהרות כבר לאחר הווסת הבאה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה