אינפורמציה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/09/2002 | 16:03 | מאת: מיכל

לקרובת משפחתי, בשנות ה-50 לחייה נמצא גידול בקוטר כ-8 ס"מ בשחלה. אנחנו בשלב ראשוני, היא אמורה להיות מנותחת בימים הקרובים. היא בעלת עבר אונקולוגי ואני מבקשת לדעת עד כמה הממצא מעיד על הסיכון לגרורות. כמו כן איפה ניתן למצוא איפורמציה בנושא והמלצות לרופאים (גם במגזר הפרטי).

שלום לך, הפרטים שמסרת הינם כלליים ולכן אתייחס באופן כללי ואומר שמצב זה בוודאי שדורש בירור מקדים וניתוח. בנשים עם עבר אונקולוגי כפי שציינת האפשרויות הן ממצא שפיר ללא כל קשר לאותו סיפור עבר, גרורה או גידול ראשוני נוסף. הבירור המקדים יכול לסייע או לכוון אך בד"כ אין מנוס מניתוח. את אמורה להינתח בימים הקרובים, אין צורך להחליף רופא או מקום טיפול. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה