האים כדיי לבצע...

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/09/2002 | 22:12 | מאת: ים

שלום אני בת 22 עברתי 2 גרדות ב1 שק הריוני שלא היתפתח ובהריון ה2 עובר ללא דופק שהתאים לשבוע 7 קיבלתי מהרופא בדיקות דם חיסוניות וספירת דם וu.s וגינאלי האים כדאיי לעשות צילום רחם או לפרוסקופיה [האים זה כואב אייך עושים את זה ?] הרופא הימליץ לי לנסות שוב לאחר ווסת רגילה [אני חודש לאחר הגרידה ועדיין לא קיבלתי ] ממה בעיה כזו יכולה לינבוע ?[בקשר לu.s האים אפשר לזהות בעיה ברחם בעיקבות הבדיקה הנל ] תודה וחג שמח

שלום לך, ישנה מחלוקת מסויימת בדבר היקף הבירור שיש לבצע לאחר שתי הפלות רצופות. לדעתי, יש מקום כמובן לביצוע בדיקת אולטראסאונד וגינאלי, בדיקות דם מקיפות וכן היסטרוסקופיה אבחנתית. יש לשלול, כפי שציינת בעיה תוך רחמית (כגון מחיצה). אין כלל צורך בביצוע לפרוסקופיה. חג שמח

21/09/2002 | 20:49 | מאת: ים

שלום איזה בעיה יכולה להיות בדם ??? מה זה היסטרופיה [ואייך עושים את זה ] האים ניתקלת במצבים דומים שלי שניכנסו להריון תקין תודה על תשובתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה