ציסטה+ביוץ+כוריגון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

19/09/2002 | 09:52 | מאת: ליהי

אני בת 29 מנסה להרות פעם שניה יש לי ילד בבית.קיבלתי 3 חודשים איקוקלמין ובחודש הרביע רק כוריגון 5000 לתזמן את הביוץ.יש לציין שאיבחנו אצלי ציסטה בגודל 21 מ"מ. קיבלתי את הכוריגון עם זקיקים בגודל 17-18 . 1.האם בכל מקרה הביוץ נגרם כ-36 שעות לאחר מתן הכוריגון למרות שלא הרגשתי בזמן זה כאבי ביוץ? 2.יומיים לאחר הביוץ אם הוא אכן מתרחש 36 שעות אחרי הכוריגון המשכתי להרגיש כאבים מידי פעם דקירות בשחלות האם אלו זקיקים שממשיכים לגדול מה קורה עם אותם זקיקים? או האם אלו ציסטות?

לא מדובר בציסטות אלא בזקיקים. הביוץ יכול להתרחש גם ללא תחושת כאבים המוכרים לך, בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה