ברכות לדוקטורס ולד"ר סוריאנו

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/09/2002 | 20:34 | מאת: מיטל

אני מברכת את אתר דוקטורס ואת מנהלי הפורומים על הקמת פורום כל כך חשוב זה שנותן מענה לכל כך הרבה נשים בתחום תודה רבה להענותו של ד"ר סוריאנו תבורכו חיזוק ו ואימצו כל הכבוד

תודה רבה, מטרת הפורום לענות על שאלותיכן אך גם לאפשר לכלל הנשים לקבל מידע אחת מהשניה ולכן השתתפותכן הפעילה מבורכת.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה