האם לבצע בדיקות גנטיות טרום הריון?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/09/2002 | 08:26 | מאת: יהונתן

שלום אנו זוג צעיר, אני בן 32 ואשתי בת 27 אנו נשואים 4 שנים וגמלה בליבינו ההחלטה להיכנס להריון וכי הגיעה העת לכך. האם אתה ממליץ על כל אותם בדיקות גנטיות כולל טי זקס אדמת וכו... שכל כך מומלצות? מה הן יכולות לתרום? אני מעוניין לעשות זאת רק למען השקט הנפשי שלי שהכל בסדר. אגב, שנינו ברון השם, בריאים מאוד, אשכנזים ללא שום עבר רפואי או מחלה כלשהיא מה למעשה אותן בדיקות תורמות ? או קובעות? האם לבצע אותן לפני הכניסה להריון או לאחריו? והאם יש להמתין עד מתן התוצאות טרום נסיונינו להיכנס להריון? מה דעתך בנושא זה ? ואייך תמליץ לנו לנהוג? כמה זמן נמשכות הבדיקות? במה הם כרוכות ? ותוך כמה זמן יש תוצאות מהן? תודה רבה מראש על הענות ושנה טובה ומאושרת...

לא הגעת לפורום המתאים הפנה שאלתך לפורום הריון אני ממליץ בחום לבצע את הבדיקות לפני ההריון אל אחת כמה וכמה לגבי אדמת.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה