קיום יחסי מין לפני הסטורוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/10/2002 | 18:05 | מאת: דנה

שלום, האם האיסור לקיום יחסי מין בין הוסת לבין ביצוע הפעולה הוא אך ורק לודא שלא יהיה הריון? האם, אם כך, אפשר עם לקיים יחסים עם קונדום? (הלוואי והיתה הבעיה של חשש להריון, מצבנו היה טוב. הרי אין סיכוי אפילו קלוש לצערי.)

כו זאת הסיבה העיקרית. את תרצי להתייעץ עימי לגבי סכוייך להרות אנא פרטי יותר בהצלחה

08/10/2002 | 14:39 | מאת: דנה

אחרי ההיסטורוסקופיה אהיה יותר חכמה ומקווה גם שבהריון, אם לא, בוודאי יהיו לי שאלות נוספות לשאול. בכל אופן תודה בנתיים.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה