מחזור שבועים לפני הזמן בגיל 54

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/10/2018 | 18:13 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בת 54 וחצי מקבלת מחזור באופו סדיר פעם ב 4 שבועות. כל השנים יש לי כאבי מחזור נוראיים ותמיד הרופא אומר לי שזה עקב רירית רחם עבה. לפני כחצי שנה, בדק אותי במקרה רופא אחר שטען שלמרות שהרחם נקי מפוליפיםוציסטות, על פי האולטראסאוד, הרי שכדאי לבצע ביובסיה לרירית. חזרתי לרופא שלי ואמרתי לו זאת אולם רק היום, כשהגעתי והתלוננתי על קבלת מחזור כעת כעבור שבועיים מתאריך המחזור האחרון, אמר שמזמין אותי מיד לאחר תום הדימום החודש לבדיקת פיפל שזה ביובסיה מרירית הרחם העבה. אני חוששת אם זה יכול להיות גידול ברירית ומה הסיכוי שכך יהיה ? מה יכול להיות פשר האיחור ? האם זה חסר אחריות מצד הרופא שלאחר ככ הרבה תלונות על כאבי מחזור חזקים, לא שלח אותי לביובסיה עד כה ? תודה , סיגל.

תלונותייך מחייבות בדיקה והתייחסות לא אוכל לסייע ללא בדיקתך יש להבין מה הגודרם לכאבהייך , לדימום שאינו בזמן ולרירית המעובה יתכן וימצא צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה