בדיקת MRI לשרירן ברחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/09/2018 | 20:46 | מאת: אורנה

שלום, בעקבות בדיקת MRI לשרירן שיש לי ברחם, רציתי לדעת לגבי התוצאות: *רחם מוגדל *שרירן עם הפרעה בדיפוזיה *בחלק מהשרירן יש האדרה לאחר הזרקת החומר *שאר אברי האגן מוגנים *אות הטרוגני ברצפי T2 מה הכוונה בכל אחד מן הממצאים ? תודה מראש, אורנה

אנא פני לרופאך אשר מכיר אותך, את תלונותייך, את כלל ממצאי הבדיקה הגינקולוגית ובדיקת האולטראסאונד והוא ישמח להרחיב לא אוכל לעשות זאת ללא היכרות עימך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה