ווסת מוגבר וארוך לאחר ניתוח אנדו'

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/09/2018 | 00:46 | מאת: שירן

עברתי ניתוח לפרסקופיה בגלל אנדו'.. בתאריך 17.7 היה מעורבות של המעי הגס, חצוצרה שהופרדה מהרחם, אגן חסום ונרתיק. קיבלתי ווסת לאחר הניתוח ב- 14.8 ועד עכשיו הדימום ממשיך וממש מוגבר. מחליפה תחבושת פעמיים שלוש ביום. היום החלו גם גושים גדולים בלי הפסקה והחלפתי תחבושת 7-8 פעמים בגלל הדימום שהתגבר. האם יש סיבה לדאגה? נורמלי זמן הווסת לאחר ניתוח?

היכן עברת את הניתוח? היכן את מטופלת כעת? כדאי לפנות למרפאה, למנתח, למרכז בו את מטופלת. כדאי להיועץ עם הרופאים במכירים את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה