היסטרוסקופיה ניתוחית או גרידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

13/08/2018 | 12:26 | מאת: רחלי

שלום .לאחר הפלה בעזרת כדורים בשבוע השישי ולאחר מחזטר נמצא שיש עדיין שאריות ברחם.אינני יודעת אם צריך לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית או גרידה. כל רופא אומר משהו אחר.חייבת להחליט ולא יודעת מה חעשות.תודה מראש

ההמלצה הינה להימנע מגרידה ולבצע היסטרוסקפיה אשמח לייעץ לך בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה