שאלה................

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/08/2018 | 20:09 | מאת: אפרת

בת 41 באוחטרסאונד רחם התגלתה לי מיומה 26 מילימטר מה עושים עם זה ? האם להוציא את זה ? האם כל המיומות גודלות ? אני פוחדת שזה יגדל ותהיה לי בטן של הריון ..

לא אוכל לסייע ללא היכרות עם כלל התלונות ובעיקר מיקום השרירן שרירן הבולט לחלל עלול להפריע וחדרם לדימום מוגבר אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה