ניתוח בטן בהרדמה אזןרית מקומית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/08/2018 | 16:52 | מאת: עידן

שלום רציתי לדעת עם יכןל לעבןר ניתוח לפרוסקופיה אבחנתי בהרדמה אזןריצ מקומית? ועם לא ניתוח פתוח בהרדמב אזורית מקומית בגגל כאבי בטן תחתןנה ללא ממצא בבדיקוצ הדמיה ובדיקות דם ?

כדאי לפנות לנערכה מקפת לבירור התלונות והממצאים בבדיקה ״כאבי בטן תחתונה״ הינו מושג מאד רחב ויש לפנות להערכת רופא או מרפאנ המתמחית בכך אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה