C-125 עם ערך של 41.70+ ציסטה בגודל 7 ס"מ

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/06/2018 | 17:26 | מאת: רות

שלום, הנני בת 53, שנה+ ללא מחזור , לפני כחודש דיממתי, גילו ציסטה גדולה בצד ימני, היום לקחו בדיקת דם שהראתה C-125 בערכים של 41.7. נלקחה בדיקת פילפל מרירית הרחם שהייתה מעובה אני אמורה לחזור על הסונר הגניקולוגי שנית. עד להגעתי לרופאה אני קצת מודאגת מה ההליך במצב כזה? אודה לתשובתך.

כדאי לפנוך לייעוץ בדחיפות במקרים אלו יש צורך בניתוח לאחר השלמת בירור

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה