תחושת צביטה בשחלה שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/05/2018 | 16:30 | מאת: מעיין

שלום. מרגישה תחושה של צביטה בשחלה שמאל, בזמן שאני עושה תנוחות מסויימות בספורט. זה כבר חודש וחצי. יחד עם זאת יש לי איחר במחזור. מקבלת כל 28 או 30 יום. אני ביום 37 למחזור ולא הגיע וסת. עברתי שנה של טיפולי פיריון האם יש קשר בין הדברים ומה דעתכם? אודה לתגובה

כדאי לפנות לבדיקה כולל בדיקת על קול לעיתים קיימת ציסטה המסבירה את האיחור בווסת ותחושת האי נוחות מומלץ ע ביצוע בדיקת הריון כמובן אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה