מחיצה קטנה וסיכויי הריון....

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/04/2018 | 04:03 | מאת: עלמה

שלום, בבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית נתגלתה מחיצה בפונדוס 20%. מנסה להיכנס להריון. לא ניסיתי להרות בעבר 1.האם מחיצה זו יכולה להפריע בקליטה להריון או בהפלה? 2.הוצע לי להסיר אותה "ליתר ביטחון" ולמיקסום סיכויי הריון, מה דעתך? 3.מחיצה זו לא נראתה בא.ס רגיל או תלת מימדי ולא בצילום רחם ("רחם במבנה תקין") האם בכל זאת יש מחיצה? תודה

אצטרך לראות את דוח ההיסטרוסקופיה והיכן נעשתה באופן כללי במקרים אלו הייתי נמנע בשלב זה מניתוח

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה