פציעה בעקבות טיפול ב-VAGIFEM

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/02/2018 | 07:37 | מאת: אלידה

לפני 3 חודשים עברתי בדיקה גניקולוגית+ אורוגניקולוגית והכל נמצא תקין אנטומית. קיבלתי טיפול של Vagifem להחדרה פעמיים בשבוע (אני בת 71). פספסתי פעם או פעמיים, אבל לא חשבתי שזה נורא. בפעם האחרונה היה לי קושי להחדיר את האפליקטור וכנראה פצעתי את עצמי בפנים. הכאב עדיין מורגש לאחר 10 שעות, אם כי לא חזק מאוד ולא מגביל אותי, ויש דימום קל. מה אני יכולה לעשות: א. כדי שהפצע יחלים ואוכל להמשיך בטיפול ב. למנוע הישנות?תודה מראש על תשובה מפורטת.

אנא פני לרופאך המכיר את כל הפרטים פורום זה אינו עוסק בנושאים אלו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה