הריון לאחר מיומה תוך רחמית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/01/2018 | 15:32 | מאת: מאיה

שלום רב ד"ר סוריאנו. לפני שנתיים וחצי עברתי לפרוסקופיה לכריתת מיומה תוך רחמית כולל פתיחת רחם. כבר לפני הניתוח אמר המנתח כי אם אהרה אהיה חייבת ללדת בניתוח קיסרי. עברו שנתיים וחצי ורק עכשיו הריתי. אני בשבוע 14 וצפוייה ללדת ביולי. (3 שנים מהניתוח הלפרוסקופי) האם עדיין קיים ההכרח ללדת בניתוח קיסרי? האם יש סיכוי בו אוכל ללדת בלידה רגילה כמו שילדתי את שני ילדי הגדולים? תודה רבה. מאיה

כדאי לקבל את המלצתו של המנתח באם יש לך ספקות תתיעצי שוב עימו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה