לפרוסקופיה לפני הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/01/2018 | 03:10 | מאת: לי

שלום, בת 35, סובלת ממעי רגיש, ריפלוקס שיוצר אסתמה וסינוסיטיס. יש לי תינוק בן עשרה חודשים, ההריון הושג בצורה טבעית וכן הלידה היתה טבעית. מומחה גסטרו אינו חושד בשום מחלת מעי דלקתית היות ובדיקות דם תקינות ואין חום, וכן גסטרו סקופיה לא העלתה ממצאים חשודים במיוחד. אני מאד חושדת באנדו ורוצה לשאול האם לפרוסקופיה לפני כניסה להריון נוסף כרוכה בסיכון מיותר. אציין שגלולות כרגע לא ממש עוזרת לי מלבד הביוץ אבל אנסה לחזור לגלולות שרגילה אליהן לראות אם יש שיפור. התסמינים החלו עם הפסקת הגלולות לפני שנכנסתי להריון והלכו והחמירו מאז. אם נכנסתי להריון טבעי פעם אחת האם אנדו עלול לפגוע בפוריות בהמשך? תודה

מומל לפנות למומחה או מרפאה ייעודית לשם היכרות עם כלל תלונותייך בדיקתך ובדיקת על קול מקיפה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה